Kunstroute Roze Zaterdag 2017

Roze Kunstroute 2017 Den Bosch

Roze Kunstroute 2017 Den Bosch

Kom jij ook naar mijn expositie?

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd hoe het is om met iemand van hetzelfde geslacht te zijn? Of juist met iemand van het andere geslacht? En… maakt het iets uit? Voor sommigen wel. Voor anderen niet. Eén ding is zeker. Jezelf kunnen zijn, wat je seksuele geaardheid, genderidentiteit, achtergrond, religie of leeftijd ook is, is nog niet altijd vanzelfsprekend. Met Roze Zaterdag 2017 willen we hier verandering in brengen. Want, diversiteit is iets moois.

Roze Zaterdag 2017 wil door zichtbaarheid en trots, begrip en confrontatie, verrassing en bevestiging, de diversiteit binnen onze samenleving vieren. Respect, begrip, acceptatie en participatie. Voor iedereen. Dus ook voor jou! En waarmee kan dat nou beter dan met kunst? Roze kunst!

Daarom organiseert Roze Zaterdag 2017 de Roze Kunstroute. Een initiatief waar 18 Bossche kunst- en cultuurlocaties aan deelnemen. Met allemaal een eigen expositie binnen het thema diversiteit. Kunstenaars dagen maatschappelijke opvattingen over gender en seksualiteit uit. Leggen schoonheid én taboes bloot. Zetten je aan het denken. De kunst straalt. De kunst leeft. De kunst vecht. De kunst wint.

Wij doen mee!

The Dutch Photographer doet samen met Bloemist Monique de Klein mee aan Roze Kunstroute wij hebben voor jullie de expositie Who I am ingericht.

De expositie Who I am gaat over jongens die vandaag de dag opgroeien. Opzoek naar hun identiteit proberen jongens een beeld van zichzelf te vormen op social media. Toch zie ik tussen alle posts door vaak een andere kant, een kant welke ik van mijzelf ook herken.

Who I am loopt van 23 juni 2017 tot 22 juli 2017. Dus kom langs! Niet voor ons, of voor de maatschappij. Maar voor jou! Want kunst raakt en opent je ogen, je hoofd en je hart.

Bezoek Who I am op:

Naam – Bloemist Monique de Kleijn
Straat – Hinthammerstraat 136
Plaats – ‘s Hertogenbosch
Kijk voor de openingstijden op de website van Monique de Kleijn.

Meer over Who I am

Wil je meer weten over de expositie Who I am?

Klik dan hier of op de afbeelding voor meer informatie:
Roze Kunstroute 2017

Leave a Reply